ศิลปินชาวญี่ปุ่น AICON @aiconworks เปิดนิทรรศการเดี่ยวของเธอที่ Gallery CURU ตั้งแต่วันที่ 8 – 23 มิ.ย. 2567
.
AICON ต้องการแสดงออกถึงแนวคิด [มนุษย์เป็นเพียงสสาร] ผ่านลวดลายลายเส้นของเธอ เส้นสายที่ไหลจากมิติหนึ่งไปยังอีกมิติหนึ่ง ทำให้ผู้ชมของเธอก็ถูกดึงดูดไปในทันที
.
ในโลกที่มีการเปลี่ยนแปลงตลอดเวลา งานของ AICON เน้นย้ำถึงความเรียบง่ายและการดำรงอยู่ของพวกเราเป็นเพียงสสารเท่านั้น สิ่งนี้แสดงไม่ได้ถึงความไม่ดีหรือไม่ดี แต่เป็นสภาวะที่เรียบง่าย เธอได้ขจัดสิ่งที่เป็นส่วนเกินจากผลงาน ซึ่งส่งผลให้เกิดความรู้สึกเบาสบายในโลกที่เอ่อล้นไปด้วยสิ่งของวัสดุที่เกินความจำเป็น
.
This weekend Japanese artist AICON @aiconworks opens her solo exhibition in Bangkok at Gallery CURU from 8 June – 23 June 2024.
.
AICON’s work flows from one dimension to another and her viewers are drawn in an instance. AICON says she wants to express [humans as merely a substance] through her stripe patterns.
.
In a world of constant change, AICON’s work revisits simplicity and our purpose of existing merely as a substance. This expresses not good nor bad but a simple state of being. She has removed all the extra things in her design which results to even a sense of comfort in this world of overloading materials.
.
👀 “EMTINESS THE HOPE” AICON solo exhibition, 8 – 23 June 2024
📍 Gallery CURU, Warehouse 30
⏰ 10am- 7pm • Closed Mon-Tue/ปิดวันจันทร์ และอังคาร
🚘 Free Admission / Parking Available
📲 Instagram : @curugallery
💡 Content & photos credit : Gallery CURU